25 Aralık 2012 Salı

NAZİ Cinayetleri ve Alman Derin Devleti -Talip Doğan KARLIBEL


2000-2007 yılları arası, 8 Türk ve bir Yunanlının “Türk” diye öldürüldüğü cinayet olaylarının, illegal ve yer altı şekilde faaliyette olan NSU ( National sozialistischer Union ) birliği üyeleri tarafından işlemesinden sonra Alman İç İstihbarat Servisi  olan BFV ( Bundesanastalt für Verfassungschutz ) içindeki skandallar bitmek bilmiyor.

Bu cinayet serisi, şimdiye kadar, 6 Almanın İç İstihbaratı görevlerinden istifa etmelerine sebep olsa da, olayın büyüklüğü ve istihbarat zaafı umduğumuzdan da büyük çıktı.

Her iki zanlının da, iç istihbarat servislerine ve Anayasa Koruma Teşkilatına çalıştığı ve aynı zamanda da Polis Muhbirliği yaptığı ortaya çıktı. İç İstihbarat Servisinden 6 kişi istifaya zorlansa da, Alman Emniyet Genel Müdürlüğünden şimdiye kadar hiçbir Emniyet Müdürü istifa etmedi.
“NEDEN ?” derseniz; bu soruyu Alman İç İşleri Bakanına sormak lazım.

NSU’nun elindeki liste çok genişti. Bu liste de toplam olarak 250 Türk kökenli iş adamı, aydın, milletvekillinin öldürülme planı yer alıyordu. Biz bu listeleri Türkiye’den biliyoruz. Kürt kökenli aydın ve iş adamları içinde bir zamanlar öyle bir liste hazırlanmıştı. Ayrıca Ergenekon Terör Teşkilatı’nın elinde de azınlıklar ve Alevi liderleriyle ilgili benzer bir liste vardı. İşin ilginç tarafı GLADİO bağlantılı bütün bu tip gruplar NATO ülkelerinde aynı sistem içinde çalışıyorlar. İtalya’da ALDO MORO’nun öldürülmesinden sonra da böyle listeler ortaya çıkmıştı.

Alman Derin Devleti, NSU olayıyla birlikte kirli emellerini faaliyete geçirirken, suçüstü yakalandı!
Şimdi 6 istihbaratçıyı emekliye ayırarak bu işin üstünü umarım kısa sürede örtmek istemezler.

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı, şahsi görüşüm olarak bu 6 Alman istihbaratçı için soruşturma başlatması gerekmektedir. Bugün bir Alman vatandaşı veya Alman kökenli bir şahıs, Türkiye’de öldürülürse, Alman Federal Savcılık otomatikman bir soruşturma başlatarak gıyabında da olsa o şahısları yargılayabiliyor. Neden bizde de böyle bir girişim olmasın? Olsun ki bir daha bu tip illegal Derin Yapılanmaların planları akabinde Vatandaşlarımıza zarar veremesinler.

Ergenekon ve Susurluk gibi yapılanmalar nedense bütün NATO Ülkelerinde mevcut. Biz şu an onlarla Mahkemelerde hesaplaşsak da Almanya bakalım ne zaman bu tip oluşumlarla hesaplaşacak veya hesaplaşacak mı?

Hiç yorum yok: