13 Kasım 2012 Salı

CIA, SEKS ve ABD - ERGÜN DİLER

Babası Bernard, Rus göçmeniydi. Yahudi'ydi.
Onkologdu.
Annesi Marcia ise Beverly Hills'te yaşayan varlıklı bir ailenin kızıydı.
Santa Monica Community Koleji'nde psikoloji öğrenimi gördü.
Daha sonra devlet memuru olmak için BEYAZ SARAY'a başvurdu. Temmuz 1995'ten Nisan 1996'ya kadar, önce stajyer, ardından memur olarak görev yaptı. Beyaz Saray'a gelmeden önce evli ve iki çocuklu bir öğretmenle birlikteydi. Ancak GÖREVE başlar başla
maz ilişkisini kesti. Aşık adam kendisine HİÇ ULAŞAMADI...
Genç kızı işe alan Evelyn Lieberman isimli DANIŞMANDI... Kıza Beyaz Saray'da hiçbir memurun sahip olmadığı bazı ayrıcalıklar verdi.
Elindeki KARTLA hemen hemen her yere girip çıkabiliyordu.
Avrupa'ya yaptığı gezilerin parası bile devlet tarafından karşılanıyordu. Ama genç kızın elindeki en büyük KOZ, gece Beyaz Saray'a girebilen ender kişilerden olmasıydı. Başkan'ın zevklerini en ince ayrıntılara kadar bilen GÜÇLER o tarife uygun olarak KIZI oraya gönderdi.
Zamanlama önemliydi. Çünkü BAŞKAN, Ortadoğu sorununu çözmek adına büyük bir hamle yapacaktı. Durdurulması gerekiyordu. Öyle de oldu. Gece ortalıkta dolaşan genç MONICA Lewinsky, Başkan Bill Clinton'a yaklaşmayı başardı. Yakınlaşma kaçınılmazdı. Öyle de oldu...
Daha önce ZENCİ bir kadınla ilişkiye girip bir çocuk sahibi olduğu iddia edilen Başkan zor durumdaydı. Yani bu ilk saldırı değildi! Hatta Hillary Clinton'un bile bir gün Beyaz Saray'ın yakınında arabasında ölü bulunan Vince Foster ile ilişkisi olduğu öne sürülmüştü... Yani aile bu bela ile ilk kez karşılaşmıyordu!
Monica'yı fark eden, skandalı ortaya çıkaran Linda Tripp oldu.
Monica'nın mesai arkadaşıydı.
Ancak garip olan Monica'nın telefon kayıtlarıydı. Genç kızın telefonlarının DİNLENMESİ emrini Yahudi yayıncı Lucianne Goldberg'ten aldı... Skandal ortaya çıkınca bütün planlar altüst oldu.
Clinton kaybetti, YAHUDİ LOBİSİ kazandı...
Her devlette böyle skandallar görülür. Ancak DEVLET o isimden vazgeçmediği sürece açıklanmaz. Monica olayı ABD için büyük ders oldu. Yoğurdu bile üfleyerek yemeğe başladılar...
Peki CIA Başkanı David Petraeus olayı neydi? Kadın kimdi?
Neden şimdi ortaya çıkıyordu?
Bu soruların cevabına geçmeden önce biraz geriye gitmekte fayda var. Geçtiğimiz nisan ayında Başkan Obama, Amerika Zirvesi için KOLOMBİYA'ya gitti. Ancak Başkan'dan önce kendisini korumakla görevli 11 ajan, CARTEGENA'ya uçtu. Ne gerekiyorsa yaptı. Başkan'ın atacağı her adım hesap edildi.
Obama gelmeden güvenlik şemsiyesi hazırdı. Ancak ajanlar işlerinin dışında bir başka OPERASYONA daha girmişti! 11 ajan yabancı fahişelerle birlikte olmuştu!
CIA'nın kuralları gereği böyle bir şey kesinlikle yasaktı.
Ajanlar kimlerle birlikte oldular ya da kimin tuzağına düştüler bilinmiyor!
Ama skandal ortaya çıkınca hemen soruşturma açıldı. Kısa zaman içinde görev bıraktırıldı. CIA'da büyük iç temizlik harekatı başlatıldı. YABANCI kadınlarla olan her isim açığa çıkacaktı. Teşkilatta korku büyüktü.
Kolombiya'daki seks tuzağına düşen ajanlar savunmalarında "Sadece biz miyiz? İçeride çok adam bizden çok daha fazlasını yapıyor" diyordu... Haklılardı!
Seçimlerden 4 gün önce, Obama'nın yakın koruması Rafael Prieto aracının içinde ölü bulundu! Prieto Meksikalı bir kadınla yasak AŞK yaşıyordu! O da yabancı bir kadınla yaşadığını teşkilata bildirmemişti! Evlilik dışı bir aşka yelken açtığını, o da tıpkı Başkanı David Petraeus gibi saklamıştı. Ama onun hikayesi ÖLÜMLE sonuçlanırken CIA Başkanı'nın ki İSTİFA ile bitiyordu!
Belli ki CIA ya da FBI yakından Petraeus'u izlemişti. Belli ki, başarılı geçmişi bulunan Yahudi kökenli GENERAL PETRAEUS'un üzeri çizilmişti.
Bizim bilmediğimiz farklı sebepleri de olsa, Petraeus'un ORTADOĞU konusunda Yeni ABD ve Türkiye gibi düşünmediği biliniyordu! Kendisi, Türk askerinin başına ÇUVAL GEÇİRME emrini aldığı Paul Wolfowitz'e bağlıydı!
Wolfowitz, Beyaz Saray'da bağıra bağıra Türkler'e küfür ederken, "Şunlara bize kafa tutmanın ne demek olduğunu hatırlatın" diyordu!
Petraeus da gereğini yapıyordu!
Bill Clinton, Monica ile Ortadoğu'dan çekilip alındı.
Obama öyle biri değildi. Altını karıştırıp sonuca gitmeyi düşündüler. Ama ABD derin devleti bunu engelledi. Nasıl Ankara yeni düzene uymayanları tasfiye ediyorsa, aynısı ABD'de yapılıyordu!
Amaç, Obama'nın Türkiye'ye yakınlaşmasını önlemekti!
Ancak tecrübeli general, eski asker Paula Broadwell'in aşkına yeniliyordu! Generalin hayatını kaleme alan PAULA yazdığı kitabın ismini "ALL IN" koyuyordu!
Nitekim Petraeus Paşa görevinden "ALIN"ıyordu!
Paula'nın görevi de burada bitiyordu.

NOT: Monica skandalından sonra GORBAÇOV şunları söylüyordu: "Amerika'da hegemonyacılığa bel bağlamış olan bazı çevreler, Clinton'a, Amerikan liderliğinin, dünyaya hükmetmek anlamına geldiği fikrini empoze etmeye çalıştı.
Bu tam bir ütopyadır.
Daha önce de komünizm ütopyası vardı. Bu tam bir aptallıktır."

Hiç yorum yok: