20 Kasım 2012 Salı

Bebe, bibi ve dibi! - BEKİR HAZAR


Hitler‘in doktoru Josef Mengele. Auscwitzh kampında. Çocuklar üzerinde deneyler yaptı. Mengele özellikle ikizlere kafayı taktı. İlk deneyinde 20 çocuğun. Lenf bezlerini aldı. Ardından aynı çocuklara. Tüberkülöz mikrobu enjekte edildi. Sonuçları ne olur diye. Gözlem yaptılar. Çocukların hiçbiri kurtulamadı. İsrail‘in başında bir adam var. Adı; Netanyahu. O da ablukaya alınan ve. Esir kampına dönüştürülen. Gazze’de deneyler yapıyor. Bombalar yağdırıyor evlerin üzerine. Çocuklar paramparça oluyor. Çocuklar öldürülüyor. Çocuklar toprağa gömülüyor.

Hitler’in Mengelesi ile. İsrail’in Netanyahu’su. Çocuk katili olarak. Tarihe geçtiler. Mengele bir Nazi subayı idi. Lakabı Ölüm meleğidir. Netanyahu da İsrail ordusunda subaydır. Lakabı Bibidir. Bibi bizde; Hala, hanımefendi demektir. Türkiye’de bazı yörelerde. Kaz ve Ördeklere de. Ördek yavrularına da Bibi denir. Hindi ve civcive de Bibi deriz. Ancak gelin görün ki. Küçük yavru, çocuk ve bebelere de. Bibi diyenlerimiz çoktur. Netanyahu’ya neden Bibi dediklerini. Merak eder dururdum. Adam küçük yavruları. Bebeleri öldürme sadizminin. Zirvesine çıktı. Gazze‘de ilk denemede. 16 çocuk öldü son saldırılarda. Henüz ilk denemesinde 20 çocuk katleden. Mengele’ye yetişemedi ama. Farkın kapanmasına az kaldı. Ben bu yazıyı kaleme alırken. Öne bile geçmiş olabilir. Gazze’de öldürülen. Çocukların içinde bebeler de var. Bibi vuruyor. Bebe ölüyor. Bibi açıklama yaptı. Operasyonlarımız şiddetlenecek. Ağır bedel ödeteceğiz dedi. Demek ki; Bibi daha çok bebe kanı istiyor. Gazze’ye her düşen bomba. Ya öldürüyor. Ya da çocukları kör ediyor. Hitler’in Mengele’si de. Kahverengi gözlü çocukları. Auscwitz’e getirip. Gözlerine mavi sıvı enjekte ediyordu. Mavi gözlü ari ırk üretmek için. Tüm çocuklar kör oluyordu. İsrail’in Bibisi ise. Gazze’ye gaz bombaları enjekte etti. Herhalde Gazze’nin ilk üç harfine. Yani Gazına uygun olsun diye. Gaz bombalarından ölenlerden biri de. 20 aylık bebe Ahmed Necib’di. Şunu bilin ki; 20 aylık Ahmet bebe. 21. Yüzyıl’ın Mengelesi. İsrailli Bibinin karşısına.

Kıyamet günü. Musa Peygamber ile çıkacak. Çünkü; Musa peygamber doğacak diye. Firavun tüm bebeleri öldürmüştü. Hatta anne karnındaki bebeleri bile. Ama sepet içinde nehire bırakılan. Musa bebe saraya gelmişti. Ve bebeleri öldüren Firavun’a rağmen. Sepetteki bebe o sarayda büyümüştü. O dönemde Musa bebeyi öldürmek için. Bebeler öldürülüyordu. Şimdi ise İsrailoğullarının Firavun’dan kaçıp. Göç ettiği topraklarda. Bebeler öldürülüyor. Çünkü orada. Firavun Bibi var. Çocukları Gazze’de mengeneye almış. Doktor Mengele takılıyor. Eğer Dr. Mengele bugün. Mezarından kalksa. Netenyahu’ya. Heil Bibi diye selam duracaktır. Maalesef kalkamadığı için. Esas duruş töreninin yapılacağı yer. Mutlaka ama mutlaka. Olacaktır Cehennemin Dibi. Bu böyle biline. Bebe katili Bibi.

Hiç yorum yok: