17 Nisan 2012 Salı

Deccal Aramızda mı? - Cemal ADEM


Sitemizi takip edenlerin bildikleri hakikati tekrar etmekte fayda var:

Dünyanın zengin banker ailelerinin eliyle kurulmuş ve onlara hizmet eden bir para sisteminin içindeyiz. ABD hükümeti dahil devletler kendi paralarını basmıyorlar ama bu ailelerin ‘Merkez Bankası’ adıyla kurdukları özel! şirketlerinden borç alıyorlar.
Sistem programlanışı gereği, o birkaç aileyi daha zengin yaparken kitleleri fakirleştiriyor. Bir başka deyişle: Fakirin emeğini, kasasına hileli bir şekilde hortumluyor.
Nasıl ki bir bilgisayar programı, kurucusu ne amaçlıyorsa o yönde işlem yapacaksa, dünya ülkelerine diretilen ‘merkez bankası merkezli borca dayalı para sistemi’ de bu sistemi kuranların amaçlarına hizmet ediyor.
Sisteme karşı çıkanlara ne olduğunu ‘Para Savaşları’ yazımızda okuyabilirsiniz.
Ekonomik hayatımızın can damarı olan para sistemindeki tıkanıklıktan kaynaklanan büyük krizler birlikte önümüzdeki yılları bizi açlık, savaş dahil birçok felaket beklemekte.
Sistemin kurucuları ise sistemin çökeceğini bildiklerinden hazırlık yapmaktalar.
Niye?
Dünyanın tüm yeraltı ve üstü zenginliklerini kontrolleri altına almak ve lüks içinde bir hayat sürdürmek için.
İnsanın arzuları sınırsızdır. İnsan, iradesi ile bu arzulara gem vurmazsa birçok ahlaksızlık ve hayvani vahşilik derecesinde hareketler yapabilir. Lakin arzularımız tuzlu su içmek gibidir. İçtikçe insan daha da susar. Sınırsız olduğundan sınırlı dünya yetmez. 
Freud gibiler esasen bu sistemin vahşilerine ortam hazırladılar. Freud ne öğütledi: İnsanın arzularını serbest bırakmasını ve duygularını bastırmamasını.
İşte bugün tüm dünya servetini kontrol edip nefislerinin her türlü zevkini ne yolla olursa olsun tatmin etmek isteyen bir avuç insan, kurnazlık ve hile ile bu amaçlarını gerçekleştirmek istiyorlar.
Bu büyük küresel ‘firavunluk’ projesinin en son bölümü ise sahte para sisteminin çökmesiyle tam manasıyla devreye girecek olan MAİTREYA PROJESİ.

Maitreya projesi nedir?
Benjamin Creme adlı şahıs 1970’lerden beri mesih(islamda mehdi ve ya Hz. İsa) ile telepatik olarak konuştuğunu iddia ediyor.
www.share-international.org adlı siteden sözde Mehdi/Mesih/Maitreya’nın insanlığa mesajlarını okuyabilirsiniz.
Bu şahıs, Maitreya’nın tüm dinlerin beklediği kurtarıcı olduğunu iddia ediyor. Yani Hristiyanların İsası, Müslümanların mehdisi/İsası, Musevilerin kralı.
Buraya kadar herkes, klasik kendini mesih zanneden zır deli vakası olduğu düşünülebilir.
Ama olay o kadar basit değil. Çünkü Benjamin Creme Japonya'da, Almanya'da, Avusturalya’da konferanslar veriyor, insanlar ciddi ciddi dinliyor.
Hatta 2006 Temmuzun’da Birleşmiş Milletler’de bile konuşma yapıyor.
Creme 30 yıldır değişik ülkelerde propaganda yaparak zihinleri hazırlıyor.
2010’da ise, Benjamin Creme Maitreya’nın TV’lere ilk kez çıkacağını bildirdi ama Maitreya olarak değil sıradan birisi olarak. O dediği gün, Raj Patel adında biri -ki Benjamin Creme’in Maitreya tarifine tıpatıp uyuyor- ABD televizyonlarına çıktı.
O güne kadar tanınmayan! Raj Patel bir anda tüm gazetelerde boy göstermeye başladı.
Özellikle gazete manşetlerine dikkat edilecek olursa insanların bilinç altına Raj Patel ve Mesih kelimeleri devamlı kullanılarak işleniyor.
İşte Maitreya hareketinden bazı satır başlıkları:
1)Küresel güçlerin en büyük amacı tüm dinleri tek bir çatı altında birleştirmek:
Maitreya yani Raj Patel’in misyonu da bu çatının tepesine oturmak. Birçok dinden öğeleri toplayıp o çatı altında birleştirmek.
2)  Maitreya insanlara tanrı olma sanatını öğretecekmiş.
Uzun zamandır ‘Tanrı içinizde’ 'Tanrının çocuklarıyız’ gibi söylemleri duymaktayız.
Maitreya da tüm insanlara tanrısal! olmayı öğretecekmiş. Yani 1 tanrı yerine milyonlarca tanrı. Her birey artık 'tanrı' olacak. Kendini beğenmiş yığınlar oluşacak.
3)  İnsanlığın kurtuluşu için tek çare ‘paylaşmakmış.’ Ama nasıl?
Maitreya ve ekibi (Benjamin Creme, ruhani efendilerimizin olduğunu söylüyor ve bu efendilerin başkanı Maitreyaymış yani Aşkın efendisi..) tüm dünya insanlarının arasında mal paylaşımının nasıl olacağını öğreteceklermiş. Biz buna 'komünist parti' diyoruz, Benjamin Creme 'ruhani efendiler' diyor.
Bu ruhani efendiler ve başkanları Maitreya (Raj Patel olması muhtemel) büyük bir ekonomik kriz zamanı ortaya çıkacaklarmış. O gün bütün TV kanalları Maitreya'ya bağlanacakmış ve onun açıklamalarını izleyecek ve ona göre adımlar atacakmışız. O bize nasıl 'paylaşıldığını' öğretecekmiş!!!(ruhani komünizm)
Unutmamak lazım neredeyse tüm büyük medya kuruluşları siyonistlerin elinde..
Siyonistler, kendi ırklarının üstün olduğuna ve tüm dünyada bir krallık kurarak diğer insanların efendileri olacaklarına inanıyorlar. Çünkü onlar efendi olmak, diğerleri ise efendilerin hizmetkarı olmak için yaratılmış. Bu bir komplo değil, bu adamların inanışları böyle.
4)  Bugün küresel bankacılık sisteminin arkasında, Rothchild, Warburg, Rockefeller gibi siyonist yahudi aileler var. Merkez bankacılığı sisteminin mühendisleri olduklarından sistemin yakında hata verip çökeceğini biliyorlar ve o çöküş günü için hazırlık yapıyorlar. Çünkü o gün, insanlık büyük bir buhran içinde olacak ve bir lokma ekmek bulamazken bir kurtarıcıya ihtiyaç duyacak. İşte bu sinsi fareler, dünyayı egemenlikleri altına almak için bu noktada göreve başlayacaklardır. Zeitgeist, bu büyük planın ön hazırlığını yapıyor.
Sistemin hatası ( hilesi) hakkında bilgi için TIKLAYIN.
5) Maitreya’nın sesini herkes telepatik olarak kendi dilinde içinde duyacakmış. Bir çok toplu iyileşmeler olacakmış.
İnsanlık kendini Maitreya'ya ''teslim edecek' ve Maitreya ve ortaklarının 'söylediklerini' uygulayacaklarmış. Bu bir 'Rab' lik iddiasıdır.
Zira tarihte hiç bir kimse ben 'Allah' ım iddiasında bulunmamış, Yaratıcının 'Rab, ilah' gibi sıfatlarını çalma girişiminde bulunmuşlardır. Maitreya hareketi, tüm insanların eğitmeni, terbiyecisi, kanun koyucusu olma girişimidir. Bu da 'tanrı(ilah-kendisine boyun eğilen, kanun koyucu) ve Rabb(terbiye eden)' olma iddiasıdır.
Sözün özü, bu sömürü düzeninde insanlar yalancı bir cennetle kandırılacak ve yavaş yavaş tam bir köle halini alacaklar. Sistemin efendilerinin verdiği kadar yiyecek, sisteme karşı geldiklerinde ise fişleri çekilecek.
Maitreya ve Zeitgeist, tüm dünya üretimine hakim olmak isteyenlerin projeleridir
Bu Maitreya hareketi de, aynı Zeitgeist gibi dünyadaki tüm üretimi ele geçirme, kontrol etme planıdır. Maitreya bunu ‘bir peygamber’ edasıyla yaparken Zeitgeist, Maitreya’nın çıkışı için zihinsel temelleri atıyor. Zeitgeist, insanların beyninde kadim inanışları, bazı kurumları yıkarak bu çıkışa zemin hazırlıyor. Yoksa, esas  ve tehlikeli hareket Maitreya hareketidir. Maitreya, Budistlerin bekledikleri mesihtir.
Çin ve Hindistan'a kayan ekonomik gücü, ruhani bir yalanla pekiştirip kontrol etmek istiyorlar. Zira Maitreya, o yöre insanının beklediği kurtarıcı.
Siyonist düşünce yapısını öğrenmek için burayı tıklayın
Eminim son yıllarda uzak doğudan gelen yoga, reiki gibi mistik akımların arkasında ne olduğu daha iyi anlaşılacaktır. Dünyayı arka planda yönetenlerin (gerek şirketleri, medyaları, okulları ile) bu son oyunudur tüm dünyayı ele geçirmek için. Budist öğretiyi kullanarak, sahte bir peygamberle tüm varlıklara el koymak istiyorlar.
Çok dikkat etmek gerek.

Hiç yorum yok: